zondag 6 februari 2011

barca dag 1 -> 5 / 1-02 -> 5-02


Dinsdag 1 februari is onze hele groep aangekomen op het appartement. We hebben het pas gevonden na een  zoektocht van een paar uur in het doolhof van Barcelona. Na eerst even goed te ontspannen op het terrasje met een jeneverke zijn we vertrokken om al onze papieren in orde te brengen.
Nu dit alles achter de rug was zijn we begonnen aan de kamerverdeling. De kamers waren vrij ongelijk verdeeld, 2 goede kamers maar klein, 1 kleine kamer met slecht bed, en 1 grote kamer met dubbel bed. Het duurde een tijdje maar we zijn eruit gekomen.  Dan ‘s middags nog even ontspannen aan het strand =).
’s Avonds zijn we meteen even gaan kijken wat er in de buurt te doen was. Buiten zigeuners en tappas bars zijn we niet veel tegengekomen. Ook hebben we kunnen besluiten dat Barcelona een mannelijke stad is.
We hebben de zoektocht naar plezier stopgezet na een paar uurtjes rond te dwalen in de straten.


Woensdag 2 februari zijn we met zijn allen naar de universiteit la Salle gegaan. We zijn in stijl met taxi aangekomen vermits we geen flauw benul hadden van waar we moesten zijn. Daar hebben we kennis gemaakt met onze externe promotor Raul Molina. Hij heeft ons een rondleiding gegeven op de campus en ons zeer interessante voorstellen gedaan i.v.m. uitgaansleven en ontspanning.
Nu dat we wisten waar we uit konden gaan zijn we met zen allen vertrokken om goede clubs in Barcelona te gaan ontdekken.
Omdat we eerst wat hadden voor gedronken, was de wandeling van 35 minuten enorm lachen. We waren van plan om goed te feesten die avond maar er bleek niet zo enorm veel volk te zijn. Dus zijn we maar gewoon naar een café gegaan.

Donderdag was de ontspanningsdag  we zijn  gaan rondkijken in de stad en de prachtige kathedraal gaan bezichtigen. Ook zijn we nog even gaan kijken hoe villa olimpica eruit ziet overdag. Vakantiestemming  ftw!
Vrijdag ’s Avond zijn we naar de club opium gegaan, waar ze voor een kleine €200 een flesje baileys verkochten. We hebben het dus maar op cocktails en pintjes gehouden. Toen was er wel genoeg volk om te feesten en dat hebben we dus ook gedaan =)
 Zaterdag  hebben we het rustig gehouden en voor school gewerkt, want dat moet ook gebeuren hé ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten